Haber Detayı
04 Mart 2014 - Salı 23:53 Bu haber 5530 kez okundu
 
Göl Feneri, 10’uncu yılını kutluyor
BEYŞEHİR - Beyşehir Göl Feneri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kuruluşunun 10’uncu yıldönümü kapsamında arabaşı gecesi düzenledi.
Eğitim-Kültür Haberi
Göl Feneri, 10’uncu yılını kutluyor

           BEYŞEHİR - Göl Feneri Aşevi’nde düzenlenen arabaşı gecesine Beyşehir İlçe Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, İlçe Belediye Başkanı İzzet Taşcı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Macit, Göl Feneri Derneği Başkanı Hasan Takavcı, akademisyenler, yönetim kurulu üyeleri, kurum amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gönüllüler ve öğrenciler katıldı.
           Programın başlangıcında bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Takavcı, Göl Feneri Derneği’nin Beyşehir’de 10 yıl önce resmi olarak  kurularak bölgedeki yardım faaliyetlerine başladığını söyledi.
           Bugün onuncu kuruluş yıldönümünü kutladıkları, kökünün çok güçlü olduğunu belirttiği derneğin kuruluş öyküsünden söz eden Takavcı, “İnşallah nice on yılları, yüz yılları hep beraber kutlarız. Bir vakıf geleneği ile derneğimizi gelecek nesillere aktarırız. Bu manada bugünün ayrı bir özelliği var.”dedi. Konuşmasında, derneğin içerisinde olduğu yardım faaliyetleri ve sosyal etkinliklerden söz eden Takavcı, son bir yıllık faaliyetlerini de değerlendirdi. Takavcı, yardım hizmetlerini yürütürken kendilerine destek veren gönüllülere ve yardımlarını esirgemeyen kurum ve kuruluşlar ile isimlere teşekkür etti. 

Kaynak: Editör: BGRT
Etiketler: BEYŞEHİR, , Beyşehir, Göl, Feneri, Yardımlaşma, Dayanışma, Derneği, kuruluşunun,
Yorumlar
Haber Yazılımı